петък, 24 юли 2009 г.

Обичай както дишаш

Скоро прочетох: "Любовта няма да ни направи силни. Ние трябва да сме силни преди да започнем да обичаме."  Добрееее....но аз усещам, че именно любовта е това, което ни дава сили. Усещаме ли се, колко неща правим от любов? На какво сме готови, защото обичаме? Пренебрегваме себе си и всичко останало и дори не мислим дали е правилно. Замислих се, защо например мъжете предпочитат да имат в обкръжението си силни жени. Защо всички се лепят на силните винаги? Вярно - отдаваш им възхищение, черпиш енергия от тях и т.н. Но това не е истинска обич за мен. Не искам да бъда силна, за да ме обичат. :)) Искам да имам страхове и надежди да бъда понесена и изтърпяна заедно с всички тях. :)) Да боря страховете и да оправдая надеждите. :) 

Не си мислете, че само искам, искам....знам че Бог ми дава повече от необходимото за да събирам много в себе си и да го отдавам безрезервно. Само да имам сили да го направя. 

Дори да се уповавам само на Бог, без вяра в хората не мога да живея. Не знам как се живее така. Но може би не искам да се науча все още.  

 

0 коментара (+add yours?)

Публикуване на коментар